Yağmuru Sevmiyorum
 

yağmur, rain, kadın, woman, girl, yağmur ve kadın, rain and woman

Fon Müziği: Farid Farjad - Gelinciğin Hüznü

Yağmuru Sevmiyorum

Selma D.

Yağmur yağdığında,
Vurur her damlası yüreğimin tâ derinliklerine.
Ürperince anlarım yaşadığımı.
O an, hafiften bir tebessüm belirir dudaklarımda...

Ne oldu böyle bana, hayatı ve yaşamayı bir an için hissettiren?
Oysa kaç kez, kızıp küsmüştüm hayâta.
Kaç kez, dövmüştüm kalbimin duvarlarını;
Canımı acıtıp kanayana kadar yüreğim.

Senede bir gün de olsa açayım kalbimin kapısını,
Misâfir edeyim bütün güzellikleri diyorum...
İşte o zaman, sağanak bir yağmur başlıyor yüreğimde.
Yıkıyor bende olan her şeyi;
Sevmekten vazgeçiyorum.

Defalarca acırsa canın,
Defalarca sevip de sevilmezsen,
Ölürmüş meğer hislerin.
Ne yazık ki sen, çok geç fark edermişsin,
Hayatı da yaşamayı da hissetmediğini...

Avâzın çıktığı kadar bağırsan, yumruklasan hayâtı;
Kim duyar ki sesini?
Yine kendi içine yüreğine dönersin çaresiz...

Yağmur, istediği kadar yağsın,
İsterse iliklerime kadar ıslatsın beni;
Sadece üşüyorum.
Yüreğim çoktan buz tutmuş,
Yağmur, eritir mi diyorum...

İstediğin kadar yağ yağmur,
İstediğin kadar ıslatma beni,
Ben, yine de seni sevmiyorum...

Az da olsa bir ümit var içimde
Yağan bu yağmurun ardından

Yine de doğacak güneşi bekliyorum...

Selma.D,
29 Ekim 2010.





Bu sayfa hakkındaki son yorum:
Yorumu gönderen: Selma .D, 04.11.2010, 21:17 (UTC):
Ayşegül sen benim yağmuru sevmiyorum dediğime bakma çok seviyorum aslında bir anlık düşünceler bunlar kimbilir kime kızmışımdır bu şiiri yazarken:)Şirinen dertleniyor bazen böyle ortayada böyle şiir çıkıyor işte:)

Yorumu gönderen: ayşegül, 04.11.2010, 19:41 (UTC):
selma ablacım bugün kü kazan kaynatmasına geç iştirak ettim:)güzel yüreğine sağlık şirinem:)ama ben yağmurları seviyorum hemde çooook hele ki canım sıkkınsa şemsiyesiz yalınayak dolaşmaktan büyük keyif alırım:)buz tutan yüreğimizi güneş kadar parlak ve sıcak bir sevgi eritir...yağmur eritse ne ki?yine üşütür yine üşütür...

Yorumu gönderen: Deniz, 04.11.2010, 14:04 (UTC):
selma abla:) ben tsk ederim guzel yazını paylastıgın için..bircancim gecme sadece yanimda ol..maharet burdadir herkosulda yaninda olabilmek sevdiginin..

Yorumu gönderen: sarı sedir ağacı, 04.11.2010, 14:00 (UTC):
selma hanım duygularınız çok sağnak yağmımış şiirinize harikasınız siz yinede ümidinizi kaybetmeyin yüreğinize sağlık

Yorumu gönderen: ((Bircan)), 04.11.2010, 13:55 (UTC):
zorla ettirdiğim bu itiraftan sonra seni tek geçerim bu alemde:))

Yorumu gönderen: Selma .D, 04.11.2010, 13:55 (UTC):
Deniz :) :) :) :) :)bu gülücükler sana teşekkürler
Akhenaton sanada teşekkür ediyorum her zamanki gibi yine senin düzenlemelerin anlam kattı şiirime

Yorumu gönderen: Deniz, 04.11.2010, 13:44 (UTC):
yemin ederim ömrümü yedin :) niye herseyi acıklamak zorunda kaliyorum ben sana niye anlamiyosun ilk seferde:)hayat kızım hayat..hani yumrukladigin hani sesini duymayan hayat onu biraktim kendi haline:)kim olucak baska ayy dedektif oldun basima he:) tmm kiskanma tek askim sensin baskasi yok:P

Yorumu gönderen: ((Bircan)), 04.11.2010, 13:40 (UTC):
ne hali varsa görsün:)Kim?neden?niçin?at yağmura ıslansın boşver:)

Yorumu gönderen: Deniz, 04.11.2010, 13:30 (UTC):
dram yok:) yagmuru severim hayatta umurumda diil artık ne hali varsa gorsun:)

Yorumu gönderen: ((Bircan)), 04.11.2010, 13:21 (UTC):
Avâzın çıktığı kadar bağırsan, yumruklasan hayâtı;
Kim duyar ki sesini?
Yine kendi içine yüreğine dönersin çaresiz...Bu bana çok sevdiğim bir şarkının sözlerini hatırlattı...Yine bana hüsran bana yine hasret var yine bana esmer güller düştü...Yani bana yağmur yağsa iyi kesinlikle yıldırım düşüyor:)çok beğendim benim ablam bu şiirin sahibi benim ablam:)

Yorumu gönderen: Deniz, 04.11.2010, 13:19 (UTC):
umut olmadan yasanmaz selma abla..bekliyoruz hep guzel bişiler olsun yada olucak diye..ne olursa olsun yuzundeki tebessumun eksik olmasın dilerim.. çok guzeldi fazla söze gerek yok sanirim..ellerine saglik:)



Bu sayfa hakkında yorum ekle:
İsmin:
Mesajınız:
 
 
19 Ağustos 2007 itibariyle, toplam: 36655961 ziyaretçi (102672797 klik) tarafından görüntülenmiştir. Online ziyaretçi rekorumuz, 4626 kişi. (5 Eylül 2010)
 
 

gizli

Bu site, en iyi Firefox ve Google Chrome tarayıcılarında ve 1024 x 768 ekran çözünürlüğünde görüntülenir.